BIA Westock.Droge transformator van de centraleVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • vrijgavetijd:2022-04-13 18:31:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:331
  • Korte omschrijving:

    BIA Westock.,De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en

Artikel inhoud

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

lekkage van olie bij loopflens

BIA Westock.Om het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Pueblo Nuevo TiquisatDe oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?


BIA Westock.Droge transformator van de centraleVoorzorgsmaatregelen voor gebruik



De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen,BIA Westock.Elektrische boxtransformator, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Norm voor inspectietransformator met olieonderdompeling

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling


BIA Westock.Droge transformator van de centraleVoorzorgsmaatregelen voor gebruik



De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Inspectie milieuWanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Fabrikant van omzetters

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten,BIA Westock.Droge transformator 1250kva, zoals elektrische centrales energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

BIA Westock.Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

BIAWestock.Overige productinformatie
  • OffenbachOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformMagnetische deeltjesdetectietechnologie

    OffenbachOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformMagnetische deeltjesdetectietechnologie

  • OffenbachHydraulisch elektrisch hefplatformDe markt is turbulent

    OffenbachHydraulisch elektrisch hefplatformDe markt is turbulent

  • OffenbachProvinciale mobiele instapbrugAnalyse van het bouwverbruik

    OffenbachProvinciale mobiele instapbrugAnalyse van het bouwverbruik

  • PadebornVaste hydraulische instapbrugVereisten voor apparatuur

    PadebornVaste hydraulische instapbrugVereisten voor apparatuur

  • Plano.Hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringTolerantie van afmetingen

    Plano.Hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringTolerantie van afmetingen

  • Harderwijs.Lift voor 3-verdiepingen familievillaWederzijds voordelige benadering

    Harderwijs.Lift voor 3-verdiepingen familievillaWederzijds voordelige benadering

  • Barry.Hydraulische platformheftruckMarktvraag neemt toe

    Barry.Hydraulische platformheftruckMarktvraag neemt toe

  • Raleigh.Handleiding hydraulisch hefplatformIntroductie van de gebruiksopeningssituatie

    Raleigh.Handleiding hydraulisch hefplatformIntroductie van de gebruiksopeningssituatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!